Završen projekt „UDPNHBDR u pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji u vrijeme pandemije“

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Osječko-baranjske županije tijekom 2020. godine provodila je projekt financiran od strane Ministarstva hrvatskih branitelja pod nazivom „UDPNHBDR u pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji u vrijeme pandemije“.

Cilj projekta bio je pomoć hrvatskim braniteljima u potrebi, posebno onima koji su ugroženi zbog bolesti i teške socijalno-materijalne situacije, kao i članovima njihovih obitelji na području Osječko-baranjske županije kroz nabavu, pakiranje i podjelu paketa s najpotrebnijim kućnim namirnicama.

Tim činom nastavili smo sa sinergijom i suradnjom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, kao najmlađe populacije stradalnika Domovinskog rata, i ostalih braniteljskih udruga te branitelja.

Svakoga mjeseca, srpnja do prosinca 2020. godine, na kućne adrese korisnika članovi udruge su dostavljali pakete, a ukupno je obuhvaćeno 20 obitelji branitelja teške socijalno materijalne situacije tokom jednog mjeseca. Sveukupan broj dostavljenih paketa je 120 paketa najugroženijim hrvatskim braniteljima sa područja OBŽ.  

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »