Sretan i blagoslovljen Božić i Nova 2021. godina!

Poštovane obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, hrvatski branitelji, dragi prijatelji,

Nalazimo se u godini punoj izazova, godini koja je za sve nas bila teška i zahtjevna, no također i godini gdje se pokazalo zajedništvo našeg naroda – isto ono zajedništvo koje nas je držalo za vrijeme Domovinskog rata. Cijeli svijet zahvaćen je pandemijom korona virusa (COVID-19), a našu domovinu pogodio je i jak potres. Sve to ostavilo je posljedice na naše društvo, a posebice na jednu od najranjivijih skupina društvene zajednice u našoj domovini – na branitelje i stradalnike Domovinskog rata.

Nadamo se i vjerujemo da nas čekaju bolja vremena, da ćemo uspjeti zajedno pobijediti i u ovoj borbi, a da će nam trenutna situacija biti iskustvo i lekcija za buduće razdoblje kako bi smo svi skupa još kvalitetnije radili i međusobno si pomagali.

Nadolazeće blagdane provedite u užem krugu Vaših obitelji, proslavite rođenje Isusa Krista te mu svi uputimo molitve za ozdravljenje svih osoba koje su oboljele, kao i za sve ljude svijeta – svima nam je sada najpotrebnije zdravlje, sreća i ljubav bližnjih.

Neka radost Kristova rođenja uđe u Vaše domove i donese Vam obilje sreće, zdravlja, mira i Božjeg blagoslova, a Nova godina donese puno uspjeha, blagostanja i ispunjenje Vaših želja.

Vama i Vašim obiteljima od srca želimo sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj 2021. godini!

Nemojmo zaboraviti i sve naše poginule i nestale hrvatske branitelje, pomolimo se za njih u božićnoj noći. Neka Nova godina obiteljima nestalih hrvatskih branitelja i civila iz Domovinskog rata donese istinu, na koju čekaju dugih 29 godina.

Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih
hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano