UPITNIK – Utjecaj pandemije COVID – 19 na branitelje i stradalnike Domovinskog rata – jesen/zima 2020.

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata provodi projekt „Psihološko osnaživanje usred epidemije COVID – 19“ te u sklopu projekta želimo istražiti utjecaj društvene izoliranost i promjene svakodnevnog stila života usred epidemije (pandemije) korona virusom (COVID – 19) na braniteljsku i stradalničku populaciju Domovinskog rata. 

Pozivamo Vas da sudjelujete u istraživanju u kojem se ispituju različite reakcije, kao i način funkcioniranja za vrijeme pandemije korona virusa (COVID – 19) među članovima obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja; hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te civilnim stradalnicima Domovinskog rata.

Sličan upitnik proveden je prije 3 mjeseca (UPITNIK – Utjecaj društvene izoliranosti i promjene svakodnevnog načina života usred pandemije COVID – 19), no s obzirom da se epidemiološka situacija u Republici Hrvatskoj promijenila te su na snagu stupile nove mjere Nacionalnog Stožera, zanima nas koliko su iste utjecale na Vaš način života i svakodnevno funkcioniranje.

Upitnik se sastoji od niza pitanja i tvrdnji uz koje su odgovarajuće brojčane vrijednosti, koje ćete označiti ovisno o tome koliko se i u kojoj mjeri odnose na Vas. 

Sudjelovanje u istraživanju i popunjavanju ovog upitnika u potpunosti je ANONIMNO, a ispunjavanje upitnika traje nekoliko minuta a ispuniti ga možete na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfp-1-MmJDJEdiCbWRhdv_wP7jqrMWIE-w6KE-skX-CDOgqQ/viewform?usp=sf_link

MOLIMO VAS DA NA PITANJA ODGOVARATE ISKRENO

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem dragocjenom vremenu i volji na ispunjavanju ovog upitnika!

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano