Obilježen blagdan Svih svetih u Vukovaru

Dana 01. studenog 2020. godine obilježen je blagdan Svih svetih u Vukovaru

Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije i članovi njihovih obitelji tradicionalno su se okupili u večernjim satima na blagdan Svih svetih na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

Podno križa na Memorijalnom groblju zapalili su svijeće i pomolili se za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, a posebice za sve one koji se još uvijek vode nestalima i kojima na ovaj blagdan nemamo mjesta na kojem bi zapalili svijeću i pomolili se.

Žrtvu svih hrvatskih branitelja i civila iz Domovinskog rata nećemo nikada zaboraviti. Njihova zasluga za slobodnu nam Domovinu je velika, a na nama je da danas čuvamo uspomenu na Njih i podsjećamo sve da se još uvijek veliki broj vode nestalima te kako njihove obitelji nemaju mira, a posebno im je teško na ovakve blagdane kada nemaju mjesto gdje bi zapalili svijeću i olakšali molitvom svoju dušu i bol.

Neka im je vječna slava i hvala!

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »