Obavijest o otvaraju ureda udruge i radu sa strankama

Obavještavamo Vas da će uredi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine početi s radom, kao i direktnim radom sa strankama, sukladno Odluci Predsjedništva UDPNHBDR.

Ovim putem Vas molimo da pročitate upute kojih se trebate pridržavati prilikom dolaska u urede udruge te da se istih pridržavate, obzirom na epidemiju korona virusom (COVID – 19).

Djelatnice udruge će voditi evidenciju stranaka koje dolaze u urede zbog zaštite te eventualne potrebe za kontaktom u slučaju zaraze.

 Zbog zaštite stranaka koje dolaze u urede udruge, djelatnice udruge će svaki dan mjeriti temperaturu prilikom dolaska na radno mjesto kao i pratiti ostale simptome koji upućuju na zarazu COVID-19.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »