Obavijest o promjeni načina rada sa strankama

Sukladno odluci Ministarstva zdravstva o proglašavanju opasnosti od epidemije zarazne bolesti COVID-19, a u cilju suzbijanja širenja bolesti te preporukama nadležnih institucija, Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata donijelo je sljedeću Odluku:

– Od dana 17. ožujka 2020. godine pa do promjene ove Odluke djelatnice Udruge prekidaju direktan rad sa članstvom udruge i ostalim korisnicima te će se komunikacija odvijati putem elektroničke pošte ili telefona. 

Djelatnice udruge možete kontaktirati na sljedeće načine: 

– putem maila udruge: udrugadjece.pnhb@gmail.com

– putem telefona na sljedeće brojeve:
095 2011 991 – Sandra Rapčak, predsjednica udruge i voditeljica projekata udruge
095 195 1995 – Veronika Soldo, administrativna djelatnica udruge

Poštovani, na nama je da se ponašamo odgovorno, prema sebi i prema društvu u kojem živimo. Jedino tako, ako slušamo struku i poštujemo mjere koje nam odgovorni daju, život u našoj domovini Republici Hrvatskoj, a u konačnici i u cijelom svijetu, ubrzo će se vratiti u normalu. O promjeni ove Odluke biti ćete pravovremeno obavješteni putem mrežne stranice udruge.

Zahvaljujemo se na razumijevaju!
Predsjedništvo UDPNHBDR

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »