Održani sportski susreti u Velikoj Gorici

U organizaciji Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velike Gorice održani su 2. Sportski susreti djece hrvatskih branitelja u Novom Čiču, 7. prosinca 2019. godine. Na susretima su i ove godine sudjelovali predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata iz nekoliko županija.

Susrete je otvorila predsjednica Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica Natalija Zarif koja je pozdravila sve goste, udruge te predstavnike institucija koje podržavaju ovakve aktivnosti. 


Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata okupljene je pozdravio dopredsjednik udruge Marko Marić koji je iskoristio priliku da pohvali suradnju između udruga, kako prošle, tako i ove godine. Svim sudionicima sportskih susreta je poželio sreću u natjecateljskim disciplinama te naglasio kako je bit ovakvih susreta međusobno okupljanje i razmjena iskustava, kao i podržavanje.

Sportski susreti održani su u nekoliko disciplina, a predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata osvojili su i nekoliko pehara i medalja u natjecanjima. Nakon podjele zahvalnica, pehara i medalja održano je druženje u prostorijama DVD-a Novo Čiče.

Sljedećeg dana susreta, u nedjelju 8. prosinca 2019. godine, okupljeni su položili zajednički vijenac i svijeće podno spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na groblju u Velikoj Gorici.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »