Završen projekt ‘Edukativna radionica na temu zdravlja žene i UZV pregled dojki’

UZV
UZV

Udruga roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine, s partnerskom Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Splitsko-dalmatinske županije uspješno je odradila svoj projekt ‘Edukativna radionica na temu zdravlja žene i UZV pregled dojki’ koji je u cijelosti financiran od Ministarstva hrvatskih branitelja.

Cilj projekta je upoznavanje s važnosti samopregleda i pregleda žena, ranog otkrivanja raka na dojci, poticanje žena da odlaze redovito na preglede zbog pravovremenog otkrivanja bolesti i uključivanja u proces liječenja.

Projektom je obuhvaćeno 120 žena u dobi od 25. do 75. godine života, a UZV pregled dojki obavilo je 112 žena. Projekt je odrađen u nekoliko faza kroz mjesec rujan, studeni i listopad 2019. godine u suradnji s Klubom žena liječenih na dojci Split.

UZV

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »