Održana edukacija „Pravila protokola i poslovni bonton“

U Zagrebu je dana 15. lipnja 2019. godine u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata Republike Hrvatske održana jednodnevna edukacija „Pravila protokola i poslovni bonton“.

Predavačica na edukaciji bila je veleposlanica Milada Privora, predavačica na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjold“, bivša ravnateljica Državnog protokola i bivša šefica protokola Predsjednika Republike Hrvatske.

Na edukaciji su polaznici upoznati s pravilima protokola, važnosti protokola i hijerarhije, pravilnom korespondencijom, komunikacijom, oslovljavanjem, pravilima neverbalne komunikacije, dress coda te općenito pravilima protokola na događanjima. Uz pravila protokola polaznici su učili o pravilima bontona te ophođenja na radnom mjestu, kao i bontonu s gostima.

Na edukaciji su osim članova organizatora sudjelovali predstavnici Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Ispred UDPNHBDR nazočne su bile predsjednica udruge Sandra Rapčak i administrativna djelatnica udruge Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano