Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR u Karlovcu

Dana 1. lipnja 2019. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Karlovcu, u prostorijama Razvojne agencije Karlovačke županije.

Na sastanku je predsjednica udruge Sandra Rapčak iznijela sve aktivnosti na kojima su sudjelovali predstavnici UDPNHBDR, kao i aktivnosti koje je udruga organizirala. Također je članovima Predsjedništva podnesen izvještaj sa Koordinacijskog sastanak 8. i 9. Centra znanja sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva te aktivnosti koje udruge provode u sklopu pojedinih Centara znanja, posebice planirane edukacije u 2019. godini, od kojih će dvije biti u lipnju, a jedna u organizaciji UDPNHBDR je dogovorena za rujan 2019. godine.

Na sastanku smo raspravili i protokol 12. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ koji će se i ove godine održati 20. studenog u sklopu Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

Članovima su prezentirane aktivnosti udruge po pitanju nestalih osoba iz Domovinskog rata, kao i aktivnosti po pitanju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji te aktivnosti oko planiranih projekata udruge u 2019. godini, sukladno usvojenom Planu rada udruge.

Svim nazočnim predsjednicima, odnosno predstavnicima Podružnica u sastavu UDPNHBDR podijeljeni su tiskani Godišnji izvještaji o radu UDPNHBDR za 2018. godinu, a isti je dostupan i na internetskoj stranici udruge na ovoj poveznici.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »