Poziv – Dani otvorenih vrata udruga

Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira osmu godinu zaredom kako bi se otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe da nas posjete na Danima otvorenih vrata udruga dana 17. svibnja 2019. godine u uredu udruge u Sinju (Petrovac 2), s početkom u 10:00 sati, kada ćemo održati kratku prezentaciju o našem radu učenicima osnovnih škola.

Tog dana svoje aktivnosti, projekte i ostale informacije vezane za rad udruga predstaviti će Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata (RH), Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Splitsko-dalmatinske županije i Udruga roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Grada Sinja i Cetinske krajine.

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano