Koordinacijski sastanak i izobrazbe 8. i 9. Centra znanja za društveni razvoj sa Nacionalnom zakladom

U Impact centru u Zadru od 20. do 22. ožujka 2019. godine održan je redovan Koordinacijski sastanak 8. i 9. Centra znanja s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva te nekoliko izobrazbi.

Na sastanku su sudjelovali upraviteljica Nacionalne zaklade gđa. Cvjetana Plavša Matić, zamjenica upraviteljice gđa. Marija Boltek sa suradnicima te predstavnici udruga članica 8. i 9. Centra znanja. Tom prilikom raspravljali smo o postignućima Centara znanja u 2018. godini, dosadašnjoj provedbi Razvojne suradnje kao i budućim aktivnostima i novitetima u 2019. godini.

Drugog dana održane su dvije izobrazbe. Prva izobrazba bila je na temu Sustava kvalitete djelovanja u organizacijama civilnoga društva koju su održali predstavnici udruge „MI“ iz Splita. Na navedenoj izobrazbi predstavljen nam je novi sustav kvalitete djelovanja OK2015. Druga izobrazba održana je na temu „Uspješno prevladavanje stresnih situacija“, voditelj radionice bio je prof. Zoran Cipek. Na radionici smo mogli naučiti teoretski dio nošenja na stresnim situacijama u udrugama i radnom okruženju te tehnike prevladavanja stresnih situacija.

Trećeg dana održana je izobrazba o upravljanju vremenom, ciljevima i prioritetima, a izobrazbu je vodila prof.psih. Carmen Majetić Pavić. Nakon izobrazbe održan je završni dio koordinacijskog sastanka s predstavnicima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Na sastancima i izobrazbi ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata sudjelovala je predsjednica udruge Sandra Rapčak.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »