Obavijest – pridruženi članovi UDPNHBDR

Obavještavamo Vas da je na Skupštini Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata donesen Pravilnik o pridruženim i počasnim članovima Udruge.

Sukladno Pravilniku, pridruženi članovi udruge mogu biti:

  • Članovi obitelji redovnih članova UDPNHBDR (supružnik, djeca),
  • Djeca umrlih hrvatskih branitelja,
  • Djeca dragovoljca iz Domovinskog rata, hrvatskog branitelja i branitelja u statusu HRVI,
  • Članovi obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Sukladno Statutu UDPNHBDR i Pravilniku o pridruženim i počasnim članovima UDPNHBDR Pridruženim članom smatra se onaj član koji prihvati i pridržava se načela Statuta UDPNHBDR, Pravilnika o pridruženim i počasnim članovima UDPNHBDR i Kodeksa ponašanja članova UDPNHBDR. Pridruženi članovi UDPNHBDR mogu sudjelovati na susretima UDPNHBDR te drugim aktivnostima. Pridruženi članovi UDPNHBDR nemaju pravo glasa niti mogu biti birani za tijela i dužnosnike UDPNHBDR.

Zahtjev za pridružene članove UDPNHBDR možete ispuniti na sljedećoj poveznici: http://udpnhbdr.hr/index.php/zahtjev .

Uz Zahtjev za pridruženo članstvo u UDPNHBDR, podnosioc zahtjeva dužan je priložiti dokumentaciju, odnosno potvrdu, koja potvrđuje njegov status, u roku 15 dana od dana podnošenja zahtjeva za pridruženo članstvo u UDPNHBDR, putem maila na udrugadjece.pnhb@gmail.com ili poštom na: Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, Trg hrvatskih branitelja 1, 32000 Vukovar. Tek po primitku dokaza, odnosno potvrde osoba se upisuje u Evidenciju pridruženih članova UDPNHBDR.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »