Održan sastanak Predsjedništva i radionica o pisanju projektnih prijedloga

Dana 1. prosinca 2018. godine u Velikoj Gorici održan je sastanak Predsjedništva UDPNHBDR te radionica o pisanju projektnih prijedloga. Na sastanku je sudjelovalo 9 članova Predsjedništva koji su razgovarali o dojmovima s 11. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ te o aktualnostima u udruzi. Zaključeno je da je mimohod prošao mirno i dostojanstveno te da smo svi s ponosom koračali u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.

Na radionici, koja je održana nakon sastanka Predsjedništva, nazočni su podijeljeni u dvije skupine te su osmišljavali projekte koje bi eventualno mogli prijaviti ispred svojih Podružnica sljedeće godine. Uz savjete i pomoć predsjednice Udruge Sandre Rapčak te predsjednice UDPNHBDR – Podružnice Karlovačke županije osmišljeni su zanimljivi projektni prijedlozi te su po završetku radionice obje skupine predstavile svoje prijedloge.

Na kraju dana, položen je zajednički vijenac te su zapaljene svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Velikoj Gorici (Golubica – kod groblja). Vijenac je položen zajedno s članovima Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »