5. Susreti članova obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja

Dana 15. rujna 2018. godine u Sinju su održani 5. Susreti članova obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Susreti su započeli polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja u Spomen parku hrvatskih branitelja u Sinju. Molitvu za sve smrtno stradale hrvatske branitelje predvodila je predsjednica Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja Dragica Hrgović.

Svijeće su zapaljene i na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na Dabru.

Nakon polaganja vijenaca u 11 sati od Panja je krenula 5. memorijalna regata u spomen na poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje, a cjelodnevno druženje, uz tematske radionice i sportske aktivnosti, nastavljeno je na poligonu branitelsjke zadruge Patriot na Dabru.

U projektu je sudjelovalo 70-ak članova obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja i branitelja grada Sinja i Cetinske krajine i njihovi gosti, među kojima je bila i predstavnica Ministarstva hrvatskih branitelja Lasta Mateljan.

Projekt je odobren i financiran od Ministarstva hrvatskih branitelja.

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »