Proslava Dana Grada Našica

Dana 13.06.2018. godine, na blagdan svetog Antuna Padovanskog, zaštitnika grada Našica, održana je proslava povodom Dana Grada Našica. Proslava je započela misom u crkvi Svetog Antuna Padovanskog i procesijom vjernika središtem grada. Slijedio je nastup Gradske glazbe Našice i Našičkih mažoretkinja ispred zgrade gradskog poglavarstva.

Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Podružnice Osječko – baranjske županije sudjelovali su na proslavi Dana Grada Našica polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za sve poginule i nestale hrvatske branitelje kod spomen – obilježja „Uskrsla Hrvatska“ na Trgu dr. Franje Tuđmana. Minutom šutnje odana je počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, a za sve je fra Zoran Bibić izmolio molitvu.

Uz članove UDPNHBDR Podružnice Osječko – baranjske županije, vijence su položila brojna izaslanstva na čelu s ministrom uprave Lovrom Kušćevićem te županom Osječko – baranjske županije Ivanom Anušićem, kao i udruge proistekle iz Domovinskog rata.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano