OBAVIJEST: Dodjela dionica obiteljima smrtno stradalog ili nestalog hrvatskog branitelja koji to pravo do sada nisu koristili

Hrvatski ratni vojni invalidi iz Domovinskog rata, članovi uže i šire obitelji smrtno stradalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata i članovi uže i šire obitelji nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata pravo na ustup dionica mogu ostvariti ako zahtjev za ustup dionica podnesu u roku od šest mjeseci od dana stupanja na snagu Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/17) koji rok ističe 14.6.2018., odnosno u roku od šest mjeseci od dana pravomoćnosti rješenja kojim im je utvrđen taj status.

Pravo na dionice imaju pravo gore navedene kategorije osoba koje do sada nisu ostvarile to pravo, odnosno koji do sada nikada nisu dobili dionice.

Obrazac i popis potrebne dokumentacije dostupni su na internetskoj stranici www.cerp.hr (na dnu stranice). Ukoliko niste sigurni dali ostvarujete to pravo kontaktirajte Centar za restrukturiranje i prodaju utorkom i četvrtkom u vremenu od 8:00 sati do 12:00 sati na broj 01/6346-321.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »