Članovi obitelji poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata posjetili Samobor i Gospić

U subotu, 19. svibnja 2018. godine članovi obitelji poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine posjetili su Samobor.

U sklopu provedbe projekta ‘Duhovna obnova’, 40 članova obitelji poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja sudjelovalo je u organiziranim duhovnim obnovama ozdravljenja i oslobođenja u Kući susreta Tabor. Tema seminara bila je ‘Dođi, Duše Presveti!’ Molitvu ozdravljenja i oslobođenja predvodio je fra Ivan Matić.

Cilj ovog projekta bio je eliminacija stresnog stanja i podizanje kvalitete življenja stradalnika Domovinskog rata.

Tijekom putovanja članovi su posjetili Gospić i na Spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja položili vijenac i zapalili svijeće uz molitvu s ciljem ‘DA SE NE ZABORAVI’ Domovinski rat i njihova žrtva.

Ovaj projekt odrađen je u organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine  i UDPNHBDR SDŽ uz potporu grada Sinja i općina s područja Cetinske krajine.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »