Uskršnji susret članova obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja

U organizaciji Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja u ponedjeljak 26.03.2018. godine održan je tradicionalni Uskršnji susret članova obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja na kojem su u ime Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata sudjelovale predsjednica Sandra Rapčak i administrativna djelatnica Anja Martinović.

Susret je započeo na Mirogoju kod Spomenika Glas hrvatske žrtve – Zid boli gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje. Zatim su se sudionici uputili prema Krematoriju gdje je kod Zajedničke grobnice neidentificiranih posmrtnih ostataka Kenotaf odana počast neidentificiranim žrtvama iz Domovinskog rata polaganjem vijenaca i molitvom.

Nakon Svete mise zadušnice za žrtve iz Domovinskog rata u crkvi Svete Mati Slobode, održano je prigodno druženje na kojem su predsjednica Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja gospođa Ljiljana Alvir, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja gospodin Stjepan Sučić, gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić te brojni okupljeni svim članovima obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja čestitali skorašnje uskršnje blagdane.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »