Božićni domjenak Podružnice Vukovarsko – srijemske županije

U Vukovaru je 23. prosinca 2017. godine održan Božićni domjenak Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko-srijemske županije.

U prostorijama restorana Pleter, djecu naših članova dočekao je Djed Božićnjak. Nakon pozdrava sa svima i pjesama, uslijedilo je druženje s Djedom Božićnjakom i njegovom pomoćnicom. Nakon toga su podijeljeni poklon-paketi za 29-oro djece naših članova, te slikanje s Djedom Božićnjakom.

Po završetku programa za najmlađe, te nakon pozdravnog govora  predsjednika Igora Gavrića, održan je Božićni domjenak za članove Udruge i njihove obitelji.

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »