Vukovar u srcu – obilježen 18. studeni 1991

U predvečerje 17. studenoga 2017. su u Našicama ispred spomen obilježja Uskrsla Hrvatska, povodom 26. obljetnice pada Vukovara upaljene svijeće, položeni vijenci te je održana molitva za sve poginule branitelje koji su dali svoje živote u obrani ovog herojskog grada.

Nakon polaganja vijenaca u kojem su sudjelovali predstavci Grada Našica, institucija i mnogi članovi udruga proizašlih iz Domovinskog rata, među kojima i predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, gradonačelnik Josip Miletić je pročitao poznate riječi Siniše Gravaševića “Grad to ste vi” dok je sva imena poginulih branitelja s područja bivše općine Našica pročitala Ivana Varkonji, dijete poginulog hrvatskog branitelja.

Isto tako u blizini fontane, sada već tradicionalno upaljene su svijeće u obliku srca s kojim se i ove godine naši sugrađani sjećaju ovog herojskog grada i svih onih koji su dali svoje živote u te ratne dane.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »