Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli prostorija na korištenje udrugama proisteklim iz Domovinskog rata

U Našicama je dana 21. 9.2017. u uredu gradonačelnika održano potpisivanje ugovora o dodjeli prostorija na korištenje udrugama proisteklih iz Domovinskog rata.

Grad Našice dodijelio je Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, Udruzi roditelja poginulih i nestalih branitelja i Udruzi udovica poginulih i nestalih branitelja dva poslovna prostora u vlasništvu Grada Našica koji se nalaze u Domu hrvatske vojske na besplatno korištenje u narednom periodu.

Na potpisivanju su bili izaslanstvo Grada Našica, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima je bio i dopredsjednik UDPNHBDR Marko Marić.

Nakon potpisivanja ugovora gradonačelnik Josip Miletić je naglasio da je ideja da taj centar, koji je dom hrvatske vojske, bude novi braniteljski centar koji se planira s vremenom i obnoviti. 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »