Moto karavana „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ u Našicama

Dana 17. studenoga 2017. godine je kroz grad Našice prošla moto karavana „Zajedno u ratu, zajedno u miru”. Ovo je sada već 10. tradicionalna karavana kojom Moto klub iz Korčule u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele zemlje organizira vožnju motorima od Prevlake do Vukovara.

Putem se ova velika karavana zaustavlja na mjestima stradanja u Domovinskom ratu i spomen obilježjima. U Našicama ovu veliku karavanu su dočekali članovi Moto kluba „Racing” iz Našica, Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Osječko – baranjske županije, Udruga roditelja poginulih branitelja i Udruga udovica poginulih branitelja kao i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Nakon nekoliko trenutaka odmora izaslanstva motorista i gradonačelnik upalili su svijeće na spomen obilježju „Uskrsla Hrvatska” u spomen na sve poginule u Domovinskom ratu, a posebno za sve žrtve Vukovarske tragedije. Nakon druženja i okrijepe motorista karavana je nastavila svoj daljnji put prema Vukovaru.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

UPITNIK – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »