Edukacija „Komunikacijske vještine“

U prostorijama Udruge Specijalna policija iz Domovinskog rata RH dana 20. 12.2017. održana je edukacija s temom „Komunikacijske vještine“. Edukaciju je vodio mag. psych. Boris Balent, a sudjelovali su članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima je i naša Udruga. Na edukaciji su sudjelovale voditeljica projekata Sandra Rapčak i administrativna djelatnica Anja Martinović.

Voditelj edukacije je na zanimljiv i kreativan način pojasnio i prezentirao što je zapravo komunikacija, kako imati što bolju komunikaciju, koje su sve komunikacijske vještine, kao i što je neverbalna komunikacija. Uz preporuke kako biti što bolji komunikator, pojašnjeni su i ključni elementi uspješne komunikacije i aktivnog slušanja. Uz razne radionice, vježbe i pojašnjenja, zaključeno je kako je svima navedena edukacija bila od velikog značaja.

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »