Sastanak proširenog Predsjedništva UDPNHBDR

Dana 02. prosinca 2017. u Novoj Gradiški u Domu hrvatskih branitelja održan je sastanak proširenog Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Na sastanku su sudjelovali predsjednici  podružnica Udruge iz cijele Hrvatske.

   

   

   

Na sastanku je bila riječ o dojmovima Predsjedništva o održanom mimohodu „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“, o novostima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i informacijama vezanima za Centar znanja za unaprjeđenje kvalitete življenja hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata te o planu rada Udruge za slijedeću godinu. Nakon sastanka, održana je radionica pod vodstvom predsjednice Udruge Sandre Rapčak, o pisanju projektnih prijedloga kako bi se moglo uvidjeti koje su edukacije od strane stručnih osoba potrebne Predsjedništvu UDPNHBDR, kao i Podružnicama, radi bolje kvalitete rada.

    Nakon večere, koja je održana u hotelu Kralja Tomislav, sudionici su se vratili u Dom hrvatskih branitelja, gdje su posjetili Spomen – sobu 121. brigade – pukovnije HVa i upisali se u knjigu utisaka. 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »