Edukacija o financiranju putem fondova Europske Unije

U organizaciji Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata organizirana je dvodnevna radionica o financiranju udruga putem fondova Europske unije.

Edukacija je održana u Tuhelju, 6. i 7. prosinca 2017. godine, a edukaciju je održao gospodin Marko Helfrih. U prvom dijelu nazočnima su predstavljeni fondovi Europske unije, te informacije o načinima prijave na iste. Nakon edukativnog dijela predavanja, održana je radionica u 4 grupe gdje su nazočni sastavljali primjere projekata, te ispunjavali određene obrasce kako bi shvatili sve potrebno za sastavljanje kvalitetnog projekta prema EU fondovima.

Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata edukaciji je nazočila predsjednica udruge Sandra Rapčak.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »