Završena humanitarna akcija „Vukovar živi 365 dana“

U Vukovaru je dana 10. travnja 2017. godine završena humanitarna akcija „Vukovar živi 365 dana“, a koju je organizirala Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin u suorganizaciji s Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

U humanitarnu akciju uključilo se više od 240 udruga, sportskih klubova i drugih organizacija iz cijele Republike Hrvatske, kao i Hrvati iz iseljeništva. Tog dana u Vukovar su pristigli koordinatori humanitarne akcije te su svu prikupljenu donaciju predali Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Istog dana organizatori, zajedno s koordinatorima, građanima grada Vukovara podijelili su maslinove grančice i uskrsne čestitke koje su izrađivala djeca Doma za nezbrinutu djecu „Maestral“ iz Splita. Također, položen je zajednički vijenac svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilima iz Domovinskog rata na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i glavni koordinator humanitarne akcije gosp. Predrag Mišić svu prikupljenu donaciju podijelili su obiteljima u potrebi grada Vukovara, a kojih je bilo više od 1500 te socijalnoj samoposluzi, kao i župama u Vukovaru.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano