4. Susreti djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH i članova njihovih obitelji

Dana 16. i 17. rujna 2017. godine u Sinju su održani

¨ 4. Susreti djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH i članova njihovih obitelji ¨.

Susreti su započeli polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju poginulih HB-a, a molitvu za sve smrtno stradale HB-e predvodila je predsjednica Udruge udovica poginulih HB-a gđa. Dragica Hrgović.

 


Na Spomen obilježju pridružili su im se predstavnici Ministarstva branitelja, dogradonačelnik grada Sinja gosp. Denis Glavan, direktorica turističke zajednice Sinj gđa. Monika Vrgoč te predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih HB-a iz Vukovara, Našica i Zagreba.

U 11;30 h od Panja je krenula 4. memorijalna regata u spomen na naše očeve, poginule, nestale i umrle HB-e, a druženje uz tematske radionice i sportske aktivnosti nastavljeno je na BP ¨ PATRIOT ¨ na Dabru .

U projektu je sudjelovalo 70-ak članova obitelji smrtno stradalih HB-a i branitelja grada Sinja i Cetinske krajine. Projekt je odobren i financiran od Ministarstva hrvatskih branitelja !

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »