Komemoracija u Cerničkoj Šagovini

Dana 17. studenoga 2017. održana je komemoracija u Cerničkoj Šagovini  u organizaciji UHBDR 121. brigade-pukovnije Nova Gradiška na kojoj su se svi prisutni dostojanstveno i s puno pijeteta prisjetili ratnih stradanja i žrtava hrvatskih branitelja tijekom Domovinskog rata. Pokrovitelji obilježavanja obljetnice bili su Općina Cenik i Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Na komemoraciji su sudjelovali članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, kao i brojno izaslanstvo predvođeno županom Brodsko – posavske županije te su položili vijence i zapalili svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje.

Okupljeni su se složili da oni kojih više nema, nikada ne smiju biti zaboravljeni, nego da su zauvijek u njihovim srcima, njihovim mislima i molitvama.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »