OBITELJ POGINULIH I SMRTNO STRADALIH HB-a POSJETILI CRKVU SVETA MATI SLOBODE

17.12. 2016. g. ( subota ) članovi obitelji udruge poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine posjetili su Zagreb.

U sklopu provedbe projekta  ¨ DA SE NE ZABORAVI ¨ položili su vijenac i zapalili svijeće na ZIDU BOLI, a zatim su posjetili i Crkvu SVETA MATI SLOBODE koja je sagrađena u čast Blažene Djevice Marije kao zadužbina hrvatskih katolika da se u njoj trajno prikazuje Kristova žrtva za sve koji su darovali živote za dobrobit i slobodu svoje domovine.

Molitvu za sve poginule, nestale i smrtno stradale hrvatske branitelje predvodio je don Ante Vasilj koji sve prisutne upoznao i sa idejom nastanka svetišta. Članovi obitelji poginulih i smrtno stradalih HB-a poslijepodne su proveli u razgledavanju znamenitosti grada Zagreba.

Ovaj projekt odrađen je u organizaciji Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – podružnica Splitsko-dalmatinske županije.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »