Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja obilježeni u Novoj Gradiški

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Novoj Gradiški su 5. kolovoza 2016. godine kod spomenika hrvatskim braniteljima izaslanstva Grada, udruga, institucija i političkih stranaka položili  vijence i zapaliti svijeće u spomen na sve poginule, nestale i preminule hrvatske branitelje. Vijenac i svijeće za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civile iz Domovinskog rata položili su i članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Brodsko-posavske županije.

Dužna počast odana je i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu. Na minutu ponosne hrvatske tišine okupljene je pozvala dogradonačelnica za društvene djelatnosti Grada Nova Gradiška, Vesna Đapić, dok je molitvu predvodio predsjednik Udruge ratnih veterana 121. brigade Nova Gradiška, umirovljeni pukovnik Mato Modrić.

ng20162

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »