Sastanak Predsjedništva UDPNHBDR u Našicama

Dana 18.06.2016. godine u Našicama je održan sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata na kojemu su prisustvovali predsjednici Podružnica iz cijele Republike Hrvatske. 

Udruga broji sveukupno 11 Podružnica, a njezini članovi čiji su roditelji poginuli u stvaranju Domovine sa područja cijele Republike Hrvatske okupili su se u Našicama gdje su kod spomen obilježja Uskrsla Hrvatska položili vijenac i zapalili svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Nakon polaganja vijenca i paljenja lampiona održali su sastanak u Vijećnici Grada Našica gdje ih je posjetio Gradonačelnik grada Našica, Krešimir Žagar koji je sve pozdravio i podržao rad Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Po obavljenom sastanku zajednički su obišli neke od znamenitosti po kojima je Grad Našice poznat, te je upriličeno prigodno druženje.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »