Dan grada Vukovara

3. svibnja 2016. godine obilježen je Dan grada Vukovara i njegovih zaštitnika Sv. Filipa i Jakova. Tom prigodom na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata Vukovar položeni su vijenci i svijeće u čast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilima Domovinskog rata.

 

Vijence su položili predstavnici Grada Vukovara predvođeni gradonačelnikom gosp. Ivanom Penavom, dogradonačelnikom gosp. Marijanom Pavličekom, predsjednikom gradskog vijeća grada Vukovara gosp. Igorom Gavrićem, predsjednikom savjeta za branitelje gosp. Tomislavom Josićem, te predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata; ispred Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položio zamjenik župana gosp. Cirba. Vijence su položila i ostala izaslanstva.

Molitvu za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje vodio je gvardijan i župnik župe Sv. Filipa i Jakova, fra Ivica Jagodić.

Izvor fotografije: Grad Vukovar

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »