Sastanak s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske

Dana 09.03.2016. godine u Banskim dvorima, održan je sastanak braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata s predsjednikom Vlade RH Tihomirom Oreškovićem, prvim potpredsjednikom Tomislavom Karamarkom i potpredsjednikom Božom Petrovom.

Udrugu djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata predstavljao je član udruge Boris Herman, te je predstavio svrhu osnivanja i dosadašnji rad udruge. Izrazio je želju za skorim imenovanjem ministra branitelja, za kojega je istaknuo da nužno mora biti osoba koja će imati sluha za brojne braniteljske i stradalničke probleme, kao i osoba koja će imati potrebnu političku težinu kako bi te probleme, u suradnji i komunikaciji s braniteljskom i stradalničkom populacijom, znala artikulirati i iznaći model za njihovo rješavanje, te osigurati podršku za provedbu istih, kako u izvršnom tako i u zakonodavnom području vlasti.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »