Redovna izborna Skupština UDPNHBDR-BPŽ

U subotu, 5. ožujka 2016. godine, u Novoj Gradiški je održana redovna izborna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Brodsko-posavske županije.

Skupštinu je otvorio predsjednik udruge, Dejan Marjanović, koji je pozdravio sve nazočne, a posebno gošću, predsjednicu Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, gđu. Sandru Milić. Nakon himne Republike Hrvatske i minute tišine za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, predsjednik Udruge je zamolio predsjednicu Udruge državne razine da se obrati s nekoliko riječi.

Sandra Milić je to prigodom pozdravila sve nazočne, te se zahvalila na pozivu. Izrazila se zadovoljstvo radom Udruge u zadnjih godinu i pol, kako je vođenje iste preuzeo gosp. Dejan Marjanović, te okupio u istu veliki broj djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja s ovog područja. Također im je poželjela puno sreće u budućem radu, pogotovo novom vodstvu kojeg će danas izabrati, te nastavak odlične suradnje s lokalnom zajednicom, te širenje prepoznatljivosti naše udruge.

Predsjednik Udruge, Dejan Marjanović, je iznio izvještaj o radu udruge, te financijski izvještaj, iz kojeg je vidljivo da su se članovi udruge odazivali na brojna obilježavanja u njihovoj županiji, obilježavanja središnjice i ostalih Podružnica, susrete članova obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, organizacija mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“, te mnoga druga. Nakon glasovanja, za novu tajnicu izabrana je Klara Marinović, za dopredsjednika Mario Kohut, te za predsjednika UDPNHBDR-BPŽ Dejan Marjanović, koji se još jednom zahvalio svima na danom mu povjerenju.

U nastavku Skupštine dogovarani su planovi rada za predstojeće razdoblje, te projekti koje Podružnica planira provoditi. Nakon održane Skupštine, održano je prigodno druženje članova.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »