4. susreti branitelja i stradalnika Domovinskog rata

Dana 2. listopada 2015. godine Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica grad Zagreb, sudjelovala je na 4. susretima branitelja i stradalnika Domovinskog rata u organizaciji UHDDR Sesvete, povodom blagdana Sv. Mihovila u Vugrovcu.

Uz UDPNHBDR – Podružnica grad Zagreb, sudjelovalo je još 30ak braniteljskih i stradalničkih udruga koje djeluju na području Zagreba. U sklopu susreta održano je natjecanje u spremanju gulaša i turnir u belotu, te ugodno druženje i razmjena iskustava među predstavnicima udruga.

Tom prigodom organizatori su našoj Udruzi dodijelili zahvalnicu za sudjelovanje, kao i svim ostalim sudionicima susreta.

UHDDR Sesvete su stalni gosti i sudionici mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ 20. studenog u Vukovaru, u organizaciji Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

UPITNIK – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »