Donacija jabuka građanima grada Vukovara

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata u suradnji s Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara organizirali su, u subotu 17. listopada 2015. godine, podjelu jabuka građanima grada Vukovara.

Jabuke su također podijeljene najmlađim građanima našeg grada, dječjim vrtićima Vukovar 1 i Vukovar 2, osnovnim školama Mitnica, Antuna Bauera i Nikole Andrića, kao i najosjetljivijoj skupini naših građana u staračkom domu Mitnica i socijalnoj samoposluzi Vukovar. Dio jabuka doniran je pastoralnom centru Sveti Bono i župnoj crkvi Svetog Filipa i Jakova, obzirom da su jabuke bile kod njih skladištene.

U gradu su se jabuke dijelile na tri lokacije, ispred trgovine Velepromet na Mitnici, trgovine Velepromet u centru grada na korzu, te u Borovu naselju, na križanju ulice Blage Zadre i Hrvatskog zrakoplovstva. Ovom dobrom i humanom gestom uljepšali smo i olakšali ovo teško vrijeme brojnim građanima, koji su iznimno zahvalni. Mnogi od njih su prilazili sa svojim teškim životnim pričama i govorili da im je drago da u današnje vrijeme postoje dobri ljudi koji su spremni donirati drugima.

Ovim putem zahvaljujemo se onima bez kojih se ova donacija ne bi mogla realizirati, tvrtki Rabo d.o.o. iz Kneževih Vinograda, koji su jabuke donirali Centru za socijalnu skrb Vukovar, a oni putem naše Udruge i Koordinacije, građanima grada Vukovara.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano