U Vukovaru obilježen Dan neovisnosti Republike Hrvatske

Povodom obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske, u Vukovaru su 7. listopada 2015. godine izaslanstva Grada Vukovara sa braniteljskim udrugama grada Vukovara, Vukovarsko-srijemska županija, Hrvatska vojska – gardijske oklopne mehanizirane brigade HV-a Vinkovci, policijska uprava Vukovarsko-srijemska, te Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Vukovarsko srijemske županije položili vijence i svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Gradonačelnik Penava i ovom je prilikom pozvao na jedinstvo i rekao da, iako je teško prisjećati se svih žrtava Domovinskog rata koje su omogućile neovisnu i slobodnu Hrvatsku, Dan neovisnosti trebamo proslavljati s radošću, ponosom i ljubavlju prema domovini.

Molitvu za sve poginule i nestale hrvatske branitelje i civile vodio je Ivica Jagodić, gvardijan i župnik župe Sv. Filipa i Jakova.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »