Promocija knjige „Krhotine djetinjstva“ u Zadru

U Zadru je 1. listopada 2015. godine u kazalištu lutaka održana promocija knjige „Krhotine djetinjstva“ u organizaciji Udruge Žene u Domovinskom ratu – Zadar.

Knjiga je to koja je obuhvatila svjedočanstva i sjećanja onih najmlađih u Domovinskom ratu, koji su proživjeli brojne traume, djece koja su prošla Domovinski rat, a neki od njih su ostali i bez roditelja. Neka od osoba iz knjige su u vrijeme Domovinskog rata stala na branik domovine kao djeca. U toj knjizi nema fikcije, nema pretvaranja, nema izmišljenih događaja, samo ogoljene i iskrene dječje duše i istiniti događaji viđeni očima jednog djeteta.

Kazalište lutaka Zadar bilo je premalo za brojne ljude koji su htjeli prisustvovati ovoj promociji i čuti još neispričane priče – priče djece rata. Na promociji su u velikom broju nazočni bili oni čija su svjedočanstva zapisana u ovu knjigu. Program je uljepšala klapa Condura Nin.

Promociji ove knjige nazočna je bila predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Zadarske županije, a u knjizi su zapisana i svjedočanstva članova udruge iz Vukovara.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »