Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Koprivnici

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja, u utorak 4. kolovoza 2015. godine na koprivničkom groblju položeni su vijenci i svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje i civile.

Ispred Koprivničko-križevačke županije vijence su položili predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, zamjenik župana Ivan Pal te predstavnici klubova članova Županijske skupštine Milan Bingula i Željko Pintar, dok su ispred Grada Koprivnice isto učinili zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić te vijećnici Gradskog vijeća Aldijana Matić i Siniša Kavgić.

Vijence su položili i predstavnici Ureda državne uprave i Policijske uprave Koprivničko-križevačke županije, Ministarstva obrane, te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Koprivničko-križevačke županije vijenac i svijeću položila je predsjednica Kristina Škoda.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »