Osnovana Podružnica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata za Splitsko-dalmatinsku županiju

U Sinju je, 1. travnja 2015. godine, na redovnoj godišnjoj Skupštini Udruge djece poginulih i smrtno stradalih branitelja Domovinskog rata Cetinske Krajine, donijeta odluka o mijenjanju naziva Udruge u Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Splitsko-dalmatinske županije.

Time se Udruga priključila UDPNHBDR koja trenutno broji 10 Podružnica u Republici Hrvatskoj. Na Skupštini je predsjednik Udruge, Željko Živalj, iznio izvješće o aktivnostima i financijskom poslovanju za razdoblje 30.09.2013. do 31.12.2014. godine. Također, raspravljalo se i o programu rada Udruge za 2015. godine, planiranim i prijavljenim projektima, od kojih izdvajamo planirane Susrete djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata (iz redova Podružnica UDPNHBDR) u Sinju u kolovozu 2015. godine. Također, izvršena je promjena Statuta Udruge, te usklađivanje sa trenutnim Zakonom o udrugama koji je na snagu stupio 1. listopada 2014. godine.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane za članstvo u Udruzi sa područja Splitsko-dalmatinske županije i one koji imaju bilo kakvih pitanja, da nas slobodno kontaktiraju na navedeni broj: 091 432 1712 Željko Živalj. Ostali kontakti navedeni su pod rubrikom „Podružnice“.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano