Vukovar za Sisak: Samo ljubav nije dovoljna

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – podružnica Vukovarsko-srijemske županije pridružila se humanitarnoj akciji „Samo ljubav nije dovoljna“ za pomoć odjelu pedijatrije opće bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Kada je najteže i kada je potrebna pomoć drugima, uvijek smo pokazivali koliko veliko srce imamo. Ovog puta našu pomoć trebali su najmlađi – naša budućnost, budućnost naše Domovine. U humanitarnoj akciji skupili smo razne igračke, slikovnice, bojanke, olovke, flomastere, odjeću, slatkiše i druge stvari. Sve skupljeno proslijedili smo Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – podružnica Sisačko-moslavačke županije, koja će skupljene stvari osobno odnijeti na odjel i time usrećiti djecu i učiniti im boravak ugodnijim.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i odvojili od sebe i ono malo što imaju.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »