Položeni vijenci povodom blagdana Svih Svetih

Povodom blagdana Svih Svetih, 31.listopada 2014.god. u Novoj Gradiški, kod spomen obilježja, položeni su vijenci za sve poginule, ubijene, umrle i nestale hrvatske branitelje i civile iz Domovinskog rata.

Vijence su položili predstavnici Grada Nove Gradiške, županije Brodsko-posavske, udruge proistekle iz Domovinskog rata, predstavnici udruga civilnog i kulturnog društva. Vijenac i svijeće položili su također i predstavnici udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, podružnica Brodsko-posavske županije.

Naglašena je važnost i obveza društva u traženju nestalih osoba iz vremena Domovinskog rata. Od početka otvorene agresije na Hrvatsku i početka Domovinskog rata prošlo je 23 godine, a u Hrvatskoj još 938 obitelji traži istinu o svojim najmilijima. Upravu u čast Njima koji svoje grobove još nisu pronašli, na ovom spomen obilježju su položeni vijenci i svijeće uz molitvu da njihove duše pronađu mir.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »