Demanti Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Demanti na članak: 25 udruga branitelja uputilo pismo ministru Matiću: Temeljem uštede na hrvatskim braniteljima materijalne naknade agresoru“ – objavio Braniteljski portal 09.listopada 2014.god. Ne ulazeći u analizu sadržaja sporne situacije smatramo obavezom demantirati navođenje našeg supotpisa i podrške pisma upućenog ministru branitelja sa zahtjevom za smjenom pomoćnika ministra gosp. Bojana Glavaševića.

Naša udruga ima jasno određene ciljeve i vrijednosti za koje se zalažemo i u obranu kojih ćemo uvijek spremno stati što smo u prethodnom radu već i nebrojeno puta dokazali.

Naši predstavnici su se uvijek odazivali i odazivat će se na suradnju s ostalim braniteljski i stradalničkim udrugama oko pitanja koja su nam zajednička i od interesa za očuvanje stečenih prava kao i vrijednosti proisteklih iz Domovinskog rata.

No nikada nismo niti ćemo pristati da se nazivom Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i imenima naših predstavnika koristi mimo našeg odobrenja što je slučaj kod ove objave u medijima.

Predsjedništvo naše Udruge donijelo je odluku da će se Udruga u svom djelovanju držati ciljeva zbog kojih je udruga osnovana te će se o pitanjima iz dnevno političkog života izjašnjavati na temelju vlastite analize potpunih činjenica službenim očitovanjima s potpisom ovlaštene osobe za zastupanje te pečatom Udruge. Bilo samostalno ili u suradnji s ostalim udrugama.

Predsjedništvo UDPNHBDR

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano