PODRŠKA STOŽERU ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA – PODRUŽNICA BRODSKO POSAVSKE ŽUPANIJE

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, podružnice Brodsko-posavske županije ovim putem javno podržava osnivanje i rad Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kojeg uz hrabrost branitelja Republike Hrvatske tvore i stradalničke Udruge, između kojih i naša Udruga državne razine s gospodinom Gavrićem na čelu.

S obzirom na izvanredno stanje u Gradu Vukovaru i prijetnju ponovnog omalovažavanja svetosti Republike Hrvatske, omalovažavanja žrtava iz Domovinskog rata, stradalnika i hrabrosti branitelja čijom smo snagom i vjerom sazdali mir za budućnost. Djeca poginulih spremno ustaju, te poput naših roditelja u obranu svoje Domovine, podižemo svoj glas za obranu Vukovara. 
Naši očevi dali su živote za slobodu ove zemlje,žrtvu da bi mi danas slobodno i glasno mogli reći da smo hrvati,ne želimo dopustiti da nam netko oduzme to pravo plaćeno životima naših roditelja. Mi danas svoju djecu učimo da je Vukovar svetinja, VUKOVAR,a ne Bykobap.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »