PODRŠKA STOŽERU ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA – BJELOVARSKO BILOGORSKA PODRUŽNICA

PODRŠKA STOŽERU ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA UDRUGA DJECE POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA – PODRUŽNICA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Bjelovarsko – bilogorske županije, ovim putem javno podržava osnivanje i rad Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a ujedno i za obranu cijele Republike Hrvatske od općeg sramoćenja hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja te obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja te žrtava srpske agresije.

Najava o uvođenju ćirilice u Vukovar, predstavlja uvođenje netrpeljivosti u grad koji je pretrpio velika razaranja, velike ljudske žrtve, mnogo izgubljenih života i simbol je otpora hrvatskog naroda u borbi za neovisnost i samostalnost Republike Hrvatske za vrijeme Domovinskog rata .Koja je svrha forsiranja ponavljanja povijesti koja je donijela tugu, gubitak i velike posljedice za sve one koji su uspjeli preživjeti ratne strahote, koji su izgubili svoje najmilije, koji su branili hrvatski Vukovar i hrvatski narod.

Ovim putem osuđujemo uvođenje ćirilice i dajemo javnu podršku Vukovarcima, jer je to podrška cijelom hrvatskom narodu, ali i napomena svima koji rade protiv Hrvatske, da se učinjeno zlo neće zaboraviti nikada niti poduprijeti izdajnike Vukovara, hrvatskih branitelja i Domovinskog rata! Također, nadamo se da se takva nastojanja neće pokušati provoditi i u drugim dijelovima Republike Hrvatske i time dati do znanja hrvatskom narodu da se povijest brzo i lako može zaboraviti!

Pozivamo sve Hrvate da se odazovu najavljenom prosvjedu protiv uvođenja dvojezičnosti u grad Vukovar, dana 2.2.2013. godine i time daju jasnu poruku onima koji uporno nastoje omalovažavati počinjene žrtve u Domovinskom ratu i unositi nemir i netrpeljivost u grad Vukovar. Stanimo u obranu Hrvatske u 2013.,kao što je bilo 1991.!

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE DJECE POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA

PODRUŽNICA BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano