PODRŠKA STOŽERU ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA – VUKOVARSKO SRIJEMSKA PODRUŽNICA

UDRUGA DJECE POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA  

VUKOVARSKO SRIJEMSKE PODRUŽNICE

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, podružnice Vukovarsko srijemske županije ovim putem javno podržava osnivanje i rad Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kojeg uz hrabrost branitelja Republike Hrvatske tvore i stradalničke Udruge, između kojih i naša Udruga državne razine s gospodinom Igor Gavrić mag.ing. na čelu.

S obzirom na izvanredno stanje u Gradu Vukovaru i prijetnju ponovnog omalovažavanja svetosti Republike Hrvatske, omalovažavanja žrtava iz Domovinskog rata, stradalnika i hrabrosti branitelja čijom smo snagom i vjerom sazdali mir za budućnost. Djeca poginulih spremno ustaju, te poput naših roditelja u obranu svoje Domovine, podižemo svoj glas za obranu Vukovara.

Naime, podsjetimo sveukupnu hrvatsku javnost kako je 02.02.1991. održan „miting“ srpske stranke SDS u Vukovaru na kojemu su okupljeni izrazili podršku armiji i Predsjedništvu Jugoslavije, te kako je na Vukovarskom trgu nekoliko tisuća SDS-ovaca skandiralo: „Ovo je Srbija!“

Dragi hrvati, dragi prijatelji ne dopustimo da se povijest ponavlja, izađimo simbolično tog 02.02.2013. nakon 22 godine u sada već slobodnoj Hrvatskoj i pokažimo cijelome Svijetu kako je Vukovar Hrvatska.

Predsjedništvo UDPNHBDR VSŽ

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »