Rukometni spektakl u Našicama

17.11.2012. u Našicama tužno, ponosno i daleko svečano, pred 1000 gledatelja započela je rukometna priča između RK NEXE i HC TATRAN.  S obzirom na tužne dane sjećanja na žrtve naše Domovine, rukometaši su se emotivno prisjetili stradanja, te prigodno pozvali predstavnika Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, predsjednika Osječko baranjske županije Marka Marića – sina poginulog hrvatskog branitelja Vukovara i prigodno mu predali dres kluba.

Dres kluba marku Mariću predao je predsjednik rukometnoga kluba Nexe Josip Ergović.

Marko je zahvalio prisutnima na poklonu i trenutku pažnje koji su nam kao Udruzi, te njemu osobno pružili, nakon čega su okupljeni odali počast svim poginulim i nestalim vitezovima Hrvatske minutom šutnje.

Marku je pripala čast odigrati prvi počasni udarac, te time započeti utakmicu koja je kako se pokazalo nakon 60 minuta, simbolično poput dana u čije je sjećanje odigrana, bila prava pobjeda. Momčad Nexea odigrala je odlično, te zasigurno osigurala jednu od najboljih predstava Našičana ove sezone.

Marko Marić predsjednik UDPNHBDR OBŽ

Marko Marić predsjednik UDPNHBDR OBŽ

Marko Marić predsjednik UDPNHBDR OBŽ

Marko Marić predsjednik UDPNHBDR OBŽ

 Marko Marić predsjednik UDPNHBDR OBŽ

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »