Mimohod „Vi ste naš ponos – Mi smo Vaša snaga“

Već petu godinu zaredom djeca poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata putem svoje Udruge organiziraju mimohod pod nazivom „VI STE NAŠ PONOS – MI SMO VAŠA SNAGA“.

Mimohod je daleko prepoznat u svojoj jačini od braniteljske i stradalničke populacije, pa tako i od građana Republike Hrvatske koji se nošeni ljubavlju ka Domovini i sjećanjem na žrtvu za istu, rado priključuju u obilježavanju godišnjice na najveći zločin nad hrvatskim narodom – na masakr na Ovčari.

Zajedno sa djecom poginulih i nestali sudionici koračaju od Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata ka masovnoj grobnici Ovčara, u spomen na sve poginule i nestale hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Mimohodom, spojeni u jednu kolonu ponosa, odašiljemo poruku iz Grada heroja – Mi Vas nismo zaboravili, mi znamo kojom smo boli i gubitkom došli do slobodne i neovisne Republike Hrvatske.

Mimohodom ponosa ne dopuštamo zaboravu sve poginule heroje, naše nestale – one najmilije za kojima i danas tragamo, ne dopuštamo zaboravu hrabrost branitelja Domovinskog rata.

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe mimohodu 20.11.2012. u Vukovaru sa početkom u 10:00 sati na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, te da zajedno sa djecom onih koji su svoje živote izgubili u obrani Lijepe Naše pošalju sliku ponosa i sjećanja obranu naše Domovine.

Za udaljene sudionike organizirani su prijevozi autobusima. Broj mjesta u organiziranom prijevozu je ograničen te je do 14.11.2012. godine potrebno osigurati svoje mjesto, za sve informacije molimo da se obratite na navedene kontakte podružnica;

Vukovar (za sve info) Sandra Milić 098 161 64 64
Bjelovar – Andrea Posarić 095 198 75 91
Našice – Marko Marić 099 297 90 57
Zagreb – Vanja Major 098 174 14 02

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »