Sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Dana 20.10.2012. u gradskoj vijećnici Grada Vukovara održana je sjednica Predsjedništva Udruge na kojoj su sudjelovali predstavnici svih Podružnica UDPNHBDR-a iz Zadra, Karlovca, Zagreba, Bjelovara, Petrinje, Koprivnice, Nove Gradiške, Našica i središnjice UDPNHBDR iz Vukovara.

Utvrđen je plan obilježavanja nadolazećih obljetnica kao što su odlazak u Škabrnju 18.11. te organizacija tradicionalnog mimohoda “Vi ste naš ponos-mi smo Vaša snaga 20.11.2012. u Vukovaru.

Sastanak je sazvan zbog donošenja nekih važnih odluka vezanih uz aktualnu problematiku i zbivanja oko naše populacije, a ponajviše oko donošenja stajališta oko izmjena i dopuna aktualnog zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Sastanku se na kratko pridružio i Gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo koji je okupljenima zaželio ugodan boravak u „svome Gradu“ te izrazio svoje zadovoljstvo našim predsjednikom Igorom Gavrićem, koji dokazano gleda na budućnost Grada Vukovara i svoje ciljeve okreće prema boljitku Grada i njegovih stanovnika. Gospodin Željko Sabo je okupljenima zaželio puno uspjeha u radu i ponudio se za pomoć oko organizacije nadolazećih obljetnica.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »